Arkoroyal Bio Immunité Fort 20x10ml

7 290 Ft

Védekezőképesség támogatására és a megfázásos betegségek első tüneteinek megjelenésekor.

A téli kellemetlenségek első jeleitől az Arkoroyal® Immunité Fort BIO az echinaceanak köszönhetően segít a szervezet védekezőképességének támogatásában. Az echinacea az 5 méhészeti termékből álló kombinációhoz társulva segít ellenállni a télnek! Az Arkoroyal® Immunité Fort BIO prémium minőségű méhpempőt tartalmaz, megőrzött tisztasággal, garantált 2,5%-os apalbumin-1-ben tartalommal. (2×10 ampullát tartalmaz)

Kategória:

Leírás

Étrend-kiegészítő propolisszal, méhpempővel, mézzel, virágporral és echinaceával – a téli betegségek első jeleitől

Az ARKOPHARMA Laboratories kifejlesztette az ARKOROYAL® BIO IMMUNITÉ FORT AZ ELSŐ JELEKTŐL készítményt,  az echinaceából és az 5 méhészeti termékből álló komplex kombinációját: méhpempőt, zöld és barna propoliszt, manukamézet és virágport tartalmaz. Ez utóbbi segít az immunrendszer megerősítésében, az echinacea pedig támogatja a szervezet védekezőképességét a téli kellemetlen tünetek első jeleitől.

brazil zöld propoliszt a kizárólag az Amazonasz mellett található zöld növény, a Baccharis dracunculifolia levelein található gyantából készítik a méhek. A gyanta adja a propolisz zöld színét. Az Amazonas természetes környezete ideális hely a méheknek munkájuk elvégzésére: a régióban nincs intenzív mezőgazdaság és hatalmas területein a flóra és fauna burjánzik.

A zöld propolisz flavonoidokat (a polifenolok csoportja) és vízben oldódó fenolsavakat tartalmaz. Legkiterjedtebb kutatásait Japánban végezték, amely a brazil propolisz legnagyobb fogyasztója. Japán tudósok úgy találták, hogy a zöld propolisznak különleges, értékes tulajdonságai vannak.

barna propoliszt általában európai nyárfa bimbóiból nyerik. A kaptár „természetes pajzsaként” is emlegetik.

Méhpempő: fehérjéket, cukrokat,  lipideket, ásványi anyagokat, vitaminokat és zsírsavakat 10-HDA (10-hidroxi-dekánsav) és 10-H2DA (10-hidroxi-2-decenoic) is tartalmaz. A fő összetevő a 2,5% apalbumin-1 az Arkoroyal®* méhpempőben. Tápláló, és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően előnyös a méhek számára. A méhpempő legalább 100-szor több apalbumint tartalmaz, mint a méz.

manuka méz Új-Zélandon és Délkelet-Ausztráliában őshonos cserje. Leveleit gyakran teába öntik, ezért nevezik “új-zélandi teafának”. Ez a növény esztétikai értéke mellett több jótékony tulajdonsággal rendelkező egyvirágos méz forrásaként is ismert, a köznyelvben “gyógyító méz”-nek hívják.

A méhek a virágport a hátsó lábukon halmozzák fel, miközben a virágokon keresik a nektárt. Kis golyókat formálnak a virágporból, amelyeket visszavisznek a kaptárba, hogy fehérjében gazdag táplálékként használják fel. Összetételének köszönhetően a pollen erősíti az immunrendszert.

echinacea-kasvirágEchinacea (Kasvirág: Echinacea purpurea). A kasvirág az Egyesült Államokban a Belső-síkságon termett természetes közegében, anélkül, hogy a kanadai határtól északra vagy a mexikói határtól délre átterjedt volna. Az amerikai őslakosok a kasvirágot légúti kezelésekre alkalmazták évszázadokig. Ma a kasvirág minden mérsékelt égövi éghajlaton megterem, napos területeken, gazdag, nedves talajon. Az alkilamidokat tartalmazó kasvirág természetes védőpajzsként működik. A kasvirág gyökere könnyíti a légzést, segít a szervezetnek megőrizni természetes védekezőképességét és ellenállni a téli megbetegedéseknek.

ÖSSZETEVŐK: Echinacea gyökér kivonat BIO (Echinacea purpurea (L.) Moench.) – Víz – Sűrítőanyag: akácmézga BIO – Méhpempő BIO- Virágméz BIO- Narancslé koncentrátum BIO (Citrus sinensis (L.) Osbeck) – Barna propolisz kivonat BIO – Zöld propolisz kivonat BIO – Kivonat Pollen kivonat BIO – Manukaméz BIO.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK NAPI 1 ADAGBAN (10 ML)

Echinacea gyökér kivonat 5,14 g
Méhpempő 500 mg
Barna propolisz kivonat 150 mg
Zöld propolisz kivonat 150 mg
Virágpor kivonat 38 mg
Manuka méz 38 mg

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Az első jelektől vegyen be egy ampullát reggelinél, lehetőleg egy pohár vízben vagy gyümölcslében hígítva (200 ml), 10 napig / 20 napig.

A szedése folytatható heti 4 ampullával 5 héten keresztül. A kúra évente többször is megismételhető. Tekintettel a termék természetes jellegére, enyhe lerakódás megjelenhet benne, ezért hígítás előtt jól rázza fel.

FIGYELMEZTETÉSEK: 12 éves kortól. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt az erre vonatkozó adatok hiányában. Méhészeti termékekre allergiásoknak nem ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.  Ne a pohár felett törje fel az ampullát, így nem kerülhet a folyadékba üvegdarab.

Kapható 2×10 ampullát tartalmazó kiszerelésben.

 HASZNÁLATI TANÁCSOK
  • Javasolt az őszi-téli időszakban 2×10 napos kúra formájában szedni.

Használati utasítás

Arkoroyal Zöld Propolisz bontás 1. Arkoroyal Zöld Propolisz bontás 2. Arkoroyal Zöld Propolisz bontás 3.
Rázza fel az ampullát használat előtt. Mivel ez egy természetes termék, némi üledéket tartalmazhat, de ez semmilyen módon nem befolyásolja a termék minőségét. Koppintson rá az ampulla mindkét végére a mutatóujjával, hogy meggyengítse. Egy papírtörlő használatával törje le az elejét, a pohártól ellentétes irányban, hogy elkerülje az esetleges szilánkokat. Fordítsa fel az ampullát és helyezze az elejét a pohár fölé. Törje le a másik végé is, a pohárral ellentétes irányban, papírtörlő használatával. Engedje ki a folyadékot. Adjon hozzá egy fél pohárnak megfelelő mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet (200 ml).

Érdekelhetnek még…