Formoline L112

2 999 Ft

Szeretne néhány kilótól megszabadulni? A Formoline L112-vel ez gyorsabban sikerülhet.
A Formoline L112 hatákonyan segit férfiaknak és nőknek egyaránt, hogy elérjék kivánt testsúlyukat.

Kategória: Címke:

Leírás

A túlsúly sokak számára egészségügyi kockázatot és esztétikai problémát jelent. A teljesítőképesség és a szépség érzetének csökkenése gyakran kiterjedt lelki és társas következményeket von maga után.

Fogyókúrás tanácsadó kézikönyvünkben és az alkalmazási tájékoztatóban rengeteg hasznos tanácsot találhat, amelyek az egészséges táplálkozásban segítségére lehetnek. Ezek, és a formoline L112 segítségével egészségesen fogyhat le.

Kezdetnek elég lehet 1-2 tippet alkalmaznia, amelyeket a napirendjébe könnyedén beilleszthet. Nem kell azonnal minden tanácsot megfogadni és betartani. Ennek ellenére, minél több változtatást képes véghezvinni az életmódjában, annál sikeresebb lesz a fogyókúrája is.

Rákpáncéból kivont, természetes eredetű ß-1,4-poli-D-glukózamint és N-acetil-D-glukózamint tartalmaz. Ízfokozó-, tartósítószer-, festékanyag-, zselatin-, glutén-, tejcukor-, jód- és koleszterinmentes. Cukorbetegek is használhatják. A formoline L112 hosszantartóan is alkalmazható. A formoline L112 fő hatóanyaga a magas zsírmegkötő képességgel rendelkező poli-glukózamin (L112) rostszál, amely nem emészthető és így a megkötött zsírokkal együtt természetes úton választódik ki a szervezetből. Csökkenti a zsírok felvételét a belekben, a megduzzadt rostszálak mérsékelt telítettség érzést eredményeznek. A zsírokban gazdag táplálék, mint pl. a zsíros hús, szalámi, vaj, chips, dió vagy fagylalt túlzott fogyasztása miatt fellépő túlsúlyproblémáknál a formoline L112 igen hatékony. Kedvező hatással van a vér megemelkedett koleszterin és LDL szintjére is. A HDL (az ún. hasznos koleszterin) színtje így növelhető, a megnövekedett triglicerid szint értéke pedig csökkenthető.

(Hatékonysága az egyén táplálkozási szokásaitól is függ.)

Kiszerelés: 40 tabletta

CREMUM PHARMA KFT. /Székhely: 2030 Érd, Kutyavári út 34./
Telefon: +36 23 631 655; Nyitva: H-CS 08:00-16:00, P 08:00-12:00
Adószám: 13898335-2-13;Cg. 13-09-165886
Húsvéti tojáskereső játék Bezár Húsvéti tojáskereső játék Húsvéti tojáskereső játék
Húsvéti tojáskereső játék