Mosható 3 rétegű szájmaszk

1 990 Ft

Magyarországon készült OEKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkező egészégügyi textilből gyártott szűrőbetéttel ellátott kétrétegű pamut maszk.

Kategória:

Leírás

Magyarországon készült OEKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkező egészégügyi textilből gyártott szűrőbetéttel ellátott kétrétegű pamut maszk. A két réteg pamut között lévő szűrőbetét TÜV minősítéssel rendelkezik.

Mosható, fertőtleníthető, többször felhasználható
Anyaga: 100 % pamut

Nem egészségügyi maszk, hanem általános védekezésre alkalmas maszk textil maszk. A maszk segítségével az izoláció révén tud hozzájárulni ahhoz, hogy minél kevesebben betegedjenek meg.
Megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó nyálcseppek a légtérbe kerüljenek, így másik emberrel érintkezzenek.
A maszk 8 órán keresztül viselhető, utána mosógépben mossa ki elkülönítve a többi ruhától, hagyja megszáradni és utána újra használható.

A STANDARD 100 by OEKO-TEX® megkülönböztető jelölés az elmúlt több mint két évtized alatt a textil termékek világszerte legismertebb környezetvédelmi tanúsító védjegyévé vált, amelynek magas piaci értéke versenyelőnyt biztosít. Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor.
A TÜV az egyik legismertebb minősítés Németországban a minőségügy és biztonságtechnika területén. A folyamatos felmérések is megerősítik ezt. A három betű jelentése a biztonság, a megbízhatóság és a semlegesség. Ezt biztosítják a TÜV-szervezetek nem csak Németországban, hanem az egész világon.