Tájékoztató Viszonteladóknak

Az alábbiakban viszonteladói partnereinknek nyújtunk rövid ismertetőt az általunk forgalmaztott készítményekről. Termékeinket első alkalommal, 60 napos fizetési határidővel, 40 oldalas tájékoztató füzettel és biztosítva Önöket, visszavásárlási garanciával kínáljuk.

Rendelésüket akkor tudjuk teljesíteni és a füzetet kiküldeni, ha az összes rendelt termék nettó értéke eléri a  20 000 Ft-ot, ez esetben a szállítási költséget átvállaljuk. Ellenkező esetben a kiszállítási költség bruttó 1 000 Ft.

FORCAPIL - haj és körömregeneráló készítmények

A Forcapil termékeket forgalmazzuk

A Forcapil francia gyártmányú, gyógyhatású étrend-kiegészítő, amely jól bevált kapszula és gyógynövényes tabletta mellett oldat formájában is kapható, hogy kombinált használat esetén a maximális hatékonyságot biztosítsa.

A Forcapil termékcsalád hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják. A 2008-ban, 40 önkéntes részvételével elvégzett kísérletben résztvevők 100 százaléka számolt be a kezelés végén a haj mennyiségének és sűrűségének növekedéséről, 93 százalékuk szerint csökkent a hajhullás mértéke, 63 százalékuk szerint pedig sokkal erősebbek lettek a körmeik.

Ahogy a jól bevált kapszuláknál, úgy az új - gyógynövény hozzáadással készült - HAIR ACTIV tablettás készítményünknél is 3-4 hónapos kezelésre van szükség a hatékony és látható eredményességért. A kapszulás termékből napi kettőt kell bevenni, a HAIR ACTIV-ból csak egyet. A hajregenerációt segíti, gyorsítja ha a kapszula, vagy tabletta szedése mellett oldatot is használ, amit fejbőrbe kell masszírozni.


ARKOCAPS - Gyógynövényes kapszulák

Az Arkocaps hő- és oxidációs veszteség nélküli technológiával gyártott gyógynövényes kapszulái a természet erejével segíthetnek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

Engedje meg, hogy egy pár mondatban bemutassuk az Arkocaps termékeink technológiai előállításának hátterét, azt a kíméletes technológiát, amelyik károsodás nélkül megőrzi a növény anyagait eredeti minőségében. A fagyasztva őrlés, mint ahogy a név is sugallja, alacsony hőmérsékleten történik.

A száraz növényi részeket folyékony nitrogénnel (-196 C) lehűtik -50 fokra, amely az ideális őrlési hőmérséklet, majd mint a malomban a lisztet megőrlik. Ezzel az eljárással a növény teljes növényi pora kinyerhető, nem csak a hatóanyagok, így a növényben meglévő összes anyag hasznosítható lesz a szervezet számára.

Arkocaps Gyógynövényes Termékek - Fitoterápiás Rendszer

Arkocaps Gyógynövényes Termékek - Display
 • A fagyasztva őrlés előnyei, hogy nincs hő miatti veszteség. A hagyományos őrlési eljárásnál a súrlódás miatt hő képződik, amely miatt több un. thermolabilis, hőérzékeny anyag lebomlik -
  a fagyasztva őrlésnél ez kiküszöbölhető.
 • Nincs oxidációs veszteség. A hagyományos őrlési eljárás során a frissen kapott por kapcsolatban van a levegővel. Sok anyag a levegő oxigénjével érintkezve bomlásnak indul. A fagyasztva őrlési eljárással ez elkerülhető, mivel a folyékony nitrogén körülöleli a növényport, ezáltal távol tartja tőlük az oxigén molekulákat.
 • Nincs termékveszteség, 1 kg = 1 kg. A hagyományos őrlés során érdekes jelenség, hogy sok ultra kicsi részecske eldiffundál az anyagból, amit utána nagyon nehéz összegyűjteni. Sokszor ezek a részecskék illékony anyagokat tartalmaznak, amelyeknek viszont terápiás hatásuk lehet.
 • Ideális a szemcsenagyság. A fagyasztva őrlési eljárással nagyon finomra lehet a növényt őrölni. Ez a méret kb. 125 mikron, ami nagyon jól illik a növényi sejtek 50 mikronos méretéhez. Az ideális szemcsében, amely néhány sejtből áll, minden egyes sejt kapcsolatban van a szemcse felületével, ami javítja a hatóanyagok hasznosulását.
 • 100 %-ban növényi kapszula. 1997 óta zselatinmentes növényi kapszulában készülnek. A cellulóz kapszula természetes úton lassítja a benne lévő anyagok kijutását az emésztőrendszerbe, ezáltal biztosítva van a hatóanyagok kiegyensúlyozott felszívódása.

Az Arkocaps termékcsalád koncepciója a következő: egy kapszula egy adott gyógynövény drogporát tartalmazza. A termékek indikációs területenként eltérő színűek (pl. Emésztés- lila, vérkeringés – piros stb.). A termékek mutatósak és nagyon jó az ár/érték arányuk.

Összefoglalva: miért éri meg forgalmazni az Arkocaps termékcsaládot?

 • Mert nagyon jó az ár/érték arány
 • Mert olyan gyógynövényeket kínálunk kapszulázva, melyek egyébként is keresettek, más készítmény vagy tea formájában
 • Mert a termékcsalád a fogyasztók számára sok problémára egyszerű, az öngyógyszerelést támogató megoldást kínál

Tekintse meg online webáruházunkban kínált Arkocaps termékválasztékunkat!


ARKOROYAL - immunerősítő termékek

Az Arkoroyal egészségmegőrző termékek széles választékát jelenti egyenesen a méh kaptárból. Fő összetevőik: méhpempő, propolisz és méz kombinációi olyan minőségi hozzávalók mellett, mint a vitaminok, vagy jól ismert növényi hatóanyagok.

Az Arkopharma szigorú ellenőrzési rendszerrel kontrollálja az Arkoroyal készítmenyek minőségét. Ez teszi az Arkoroyalt a méhtermékek egyik legnépszerűbb készítmény csoportjává, több millió darab értékesítéssel a háta mögött szerte Európában.

Választékunkban mindenki megtalálja a igényének megfelelő készítményt: legyen akár felnőtt, gyermek, idősödő, vagy sportoló. Termékeink nagy segítséget nyújtanak betegségből lábadozás és hideg évszakokra való felkészülés idején is. Alkalmazhatjuk megelőzésre vagy a gyógyulás elősegítésére.

Arkoroyal Bio Méhészeti Termékek
 • ARKOROYAL® BIO 500 MG
  Egész évben kicsattanó egészség az oviban, suliban! A finom eper ízesítésű, 100%-ban minősített biogazdálkodásból származó.
 • ARKOROYAL® BIO 1500 MG
  Ha úgy érzi, hogy extra adag életerőre van szüksége, szeretné elkerülni megfázásból származó kellemetlenségeket.
 • ARKOROYAL® KID
  Gyermekeinknek naponta helyt kell állni az óvodában, iskolában. Itt a segítség a méhektől!
 • ARKOROYAL® ENERGIA
  Ha úgy érzi lemerültek az energiaforrásai és fáradt minden porcikája, pedig szüksége lenne az erejére akkor az Arkoroyal Energia készítményre van szüksége.
 • ARKOROYAL® ZÖLD PROPOLISZ
  Ha már itt a baj, válassza az Arkoroyal Zöld Propoliszt, amit az Amazonas-vidéken szorgos méhek gyűjtenek kaptárba!

Saját készítésű kozmetikumaink

Nem „csupán szépítőszerek”, hanem valamilyen, főként növényi, esetleg állati eredetű, természetes anyagot tartalmaznak, amelyeknek hatása szakirodalomból ismert, kísérletekkel igazolt és más összetételekben egyéb kozmetikai készítményekben is alkalmazzák.

Krémeink semleges kémhatásúak és olyan alapanyagokból készülnek, melyek kevésbé allergizálóak, ezért érzékeny bőrű emberek is használhatják.

FITORAL - Gyógynövénytartalmú oldat és szájzselé

FITORAL GYÓGYNÖVÉNY TARTALMÚ SZÁJZSELÉ
Nyálkahártya vérbőség csökkentő, érösszehúzó, vérzéscsillapító hatású növényi anyagokat, illat- és aromaanyagokat tartalmaz. Alkalmazása elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, gátolja a baktériumok szaporodását a száj és légutak nyálkahártyáján, csökkenti az irritáció okozta nyálkahártya elváltozás tüneteit és a fogínysorvadást kísérő kellemetlen panaszokat. Használata után a szájíz kellemessé, a lehelet üdévé válik.
Fitoral szájzselé
FITORAL SZÁJVÍZ
Vérbőség csökkentő, érössze-húzó, vérzéscsillapító hatású anyagokat tartalmaz. Napi 1-3-szori alkalmazása elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, gátolja a baktériumok szaporodását a száj és a felsőlégutak nyálkahártyáján. Aromás anyagok révén tartósan javítja a szájízt.

EPHELIS - Harc a szeplők és a májfoltok ellen, bőrvédelem

EPHELIS ALPHA GÉL

Ephelis alpha gél 20 g
Sokaknak okoz gondot a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét alapvetően a bőrsejtekben képződő pigment adja. Ha a festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplők, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza, ezért napozás után a szeplők sötétebbé válnak. Az EPHELIS alpha készítmények a túlzott pigment képződés kezelésére szolgáló készítmények.

EPHELIS ALPHA SUN PROTECT SPF 50+

A bőr rendelkezik saját védelmi rendszerrel, mely a napsugárzás káros hatásaival szembeni védelmet szolgálja, bizonyos ideig védi a bőrt a kivörösödéstől és a napégéstől. Átlagosan 20 percet tölthetünk el a napon leégés nélkül, ez persze függ a bőrtípusunktól és az UV-sugárzás mértékétől is. A fényvédő faktor (angolul SPF=Sun Protection Factor) azt adja meg, hogy az adott faktorszámú naptejet használva mennyi idővel tovább tartózkodhatunk a napon, anélkül, hogy leégnénk. Napozni vágyóknak az EPHELIS ALPHA PROTECT SPF 50+ készítményt ajánljuk, amely egy rendkívül erős fényvédő és egyben bőrfehérítő krém. Vízlepergető hatásának köszönhetően fürdéskor is a bőrön marad, biztosítva annak fényvédelmét és bőrfehérítő hatását.

DERMOLIN - KRÉMCSALÁD BŐRÁPOLÁSHOZ

 • DERMOLIN LUBRIKÁNS ZSELÉ / hialuronsavas (síkosító)
  A párkapcsolatokat próbára teszi az a periódus, amikor valamelyik fél –többnyire a nő - nem tud eleget tenni a másik fél kívánságának, és ha megteszi, önmagának szerez kellemetlen, nehéz perceket. Ennek oka a természetes nyák elválasztásának csökkenése. A nyák elválasztása a hormonális változással fokozatosan csökken és hiánya az érintkezést fájdalmassá teheti, esetenként teljesen lehetetlenné teheti. Ilyen esetekben a lubrikáns zselé alkalmazása kiváló segítség.
 • DERMOLIN KÉZKRÉM
  Természetes eredetű lipofi l anyagokat tartalmazó emulziós kézápoló krém. Rendszeres használata meggátolja a kéz bőrének kiszáradását, hatására keze simává és puha tapintatúvá válik. Gyorsan felszívódik és kellemes ápoltság érzetet kelt.
 • DERMOLIN BŐRPUHÍTÓ KRÉM
  A kemény, megvastagodott bőrt megpuhítja, és rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések képződését és a bőr berepedezését. Rendszeres használatával a bőr rövid időn belül visszanyeri természetes rugalmasságát.
 • DERMOLIN FORTE BŐRPUHÍTÓ
  A kemény, elszarusodott bőrt megpuhítja. Rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések kialakulását, repedések képződését a tartós nyomásnak, dörzsölésnek kitett testfelszínen. Idős és száraz bőrű egyéneknek ajánlott a rendszeres használata, különösen a ruhával nem védett testfelszínek kiszáradásának megelőzésére. A bőr külső megvastagodott szaru rétegének keratin tartalmát tartós használat során oldja, ezzel segítve a bőr rugalmasságának visszaállítását, fenntartását. Egyéni érzékenység (bőrpír) nem zárható ki. Ilyenkor a kezelést ritkítani kell, súlyos esetben meg kell szakítani a kezelést. Enyhébb tünetek esetén ajánlatos a DERMOLIN bőrpuhító krémmel kezdeni a kezelést.

CYS-CONTROL - A húgyutak egészségének támogatásához a bélflóra rombolása nélkül!

 • Cys-Control Forte +bifidobaktériumok
  Hatékony segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére. Cys-Control Fort egy tőzegáfonya, D-mannóz és csarab valamint bifidobaktérium tartalmú étrend-kiegészítő cukorral és édesítőszerrel. A napi adag 36 mg tőzegáfonyából származó proanthocyanide-ot, 2000 mg D-mannózt, és 250 mg csarab kivonatot tartalmaz. A reggeli és az esti bevitel biztosítja a proanthocianid bevitelének megoszlását a nap folyamán.
 • Cys-Control Fort
  Hatékony segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére. Cys-Control Fort egy tőzegáfonya, D-mannóz és csarab tartalmú étrend-kiegészítő cukorral és édesítőszerrel. A napi adag 36 mg tőzegáfonyából származó proanthocyanide-ot, 2000 mg D-mannózt, és 250 mg csarab kivonatot tartalmaz. A reggeli és az esti bevitel biztosítja a proanthocianid bevitelének megoszlását a nap folyamán.
 • Cys-Control Flash
  Gyors segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére. A Cys-Control Flash egy tőzegáfonya, csarab és négy féle illóolajat (fahéj olaj, niaouliolaj, rozmaring olaj, hegyi pereszlény olaj) tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A csarab hozzájárul szervezet kiválasztó rendszerének működéséhez, így elősegíti a húgyutak egészségének fenntartását.